به نام خدا
مراسمآیین بهره برداری از سینمای شهر کوهبنان در خیابان شمس الائمه شهرستان با حضور رئیس مجمع نمایندگان استان، مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری ، مدیر کل فرهنگو ارشاد اسلامی استان ،فرماندار و شهردار کوهبنان ، فرماندهان نظامی و انتظامی ، اعضای شورای اداری و جمعی از مدیران و مردم ولایت مدار و بسیجی شهرستان برگزار شد این مراسم با اکران رایگان فیلم سینمایی و تجلیل از خبرنگاران شهرستان و افتتاح پروژه بازسازی و بهسازی میدان شهدا شهر کوهبنان همراه بود .
در این مراسم یاسر محسنی گفت : تاریخ کوهبنان امروز را در خود ثبت خواهد کرد در حالی که بواسطه تلاش های مستمر بهره برداری از سینمای شهر کوهبنان که خواسته بحق جوانان بود انجاممی شود .
شهردار کوهبنان ابراز داشت : در سال ۱۳۴۰ در کوهبنان سه سینما وجودداشته که دو سینما رو باز بوده است لذا پس از چهار دهه از انقلاب اسلامی شاهد فعالیت سینمای شهر کوهبنان هستیم .
وی خاطرنشان کرد: ۲۱۰ میلیون تومان برای تجهیز سینما توسطواحد سینما شهر ارشاد تخصیص داده شده و ۲۱۰ میلیون تومان توسط شهرداری به این مهم اختصاص داده شده است .
شهردار کوهبنان تاکید کرد: بهسازی و بازسازی میدان شهدادر دستور کار قرار گرفت و با المان مناسب کار زیبا سازی این فضا انجام شد.
وی بیان داشت : در آذر ۹۶ در اثر زلزله منازل مسکونی شهر کوهبنان تخریب و بیش از دو هزار پروانه رایگان صادر شدو در طرح تفصیلی شهرداری بیش از سی هزار متر تملک و به فضای معابر شهر افزوده شد.
یاسر محسنی تاکید کرد: آسفالت معابر، جدول گذاری و موزائیک کاری پیاده روها ، احداث چندین بوستان خصوصا بوستان ویژه بانوان و…که این مهم در سایه وحدت و همدلی شوراهااتفاق افتاد .
شهردار کوهبنان خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم خانه فرهنگ اهدایی دکتر محمود روح الامینی پدر علم مردم شناسی ایران که حال و روز خوبی ندارد با مساعدت اداره کل فرهنگ و ارشاد استان کرمان بازسازی شود .
وی ابراز داشت : در راستای قیر رایگان با توجه به زلزله باید کوهبنان به صورت ویژه دیده شود که با آسفالت کوچه ها از شرمندگی مردم شهر کوهبنان در بیاییم .